Završni čin - Vranje u žutom, može li Dinamo kao Liverpul?

Izvor: Sportske.net, 26.Maj.2019, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završni čin - Vranje u žutom, može li Dinamo kao Liverpul?

Brojke kažu da se Dinamo susreće sa nemogućnom misijom, ali i Vranju veruju u pomoć "dvanaestog igrača".

Poslednja klapa na sezonu u Super ligi i Prvoj ligi Srbije pašće danas u Vranju gde će se voditi borba za poslednje mesto u elitnom fudbalskom rangu.

Prva utakmica baraža za popunu Super lige između Inđije i Dinama odigrana je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u sredu, a prvoligaš je ostvario neočekivano ubedljivu pobedu (3:0) i tako stekao ogroman kapital pred današnji revanš.

Trijumf Inđije mogao je da bude i ubedljiviji, ali se "zeleno-beli" nadaju da će im tri gola prednosti biti dovoljan kapital i da će se posle osam godina vratiti u Super ligu.

Dinamo pred današnji duel ima tri gola zaostatka, u istoj je situaciji kao lani Liverpul posle prve polufinalne utakmice Lige šampiona sa Barselonom, dok statistika kaže da od početka sezone ni na jednoj utakmici Vranjanci nisu postigli više od dva gola!

Dodajte tome da na klupi neće biti Dragan Antić koji je suspendovan zbog isključenja i sukoba sa arbitrima u Inđiji, ali se u Vranju i pored toga uzdaju u čudo.

Debitant u Super ligi otvorio je kapije stadiona i pozvao navijače da se obučeni u žuto pojave na trbinama i stvore atmosferu u kojoj će i čudo biti moguće.

Za glavnog arbitra današnjeg susreta imenovan je Dragan Čolović sa pomoćnicima Srđanom Minićem i Markom Dimitrijevićem, a sa stadiona "Jumko" u Vranju obezbeđen je direktan prenos na četvrtom programu televizije Arena sport.

Utakmica počinje u 16 časova.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.