Završetak hotela u Vranjskoj Banji za koje dobija državnu subvenciju Milenijum odložio za 2026. godinu

Izvor: JužneVesti.com, 25.Mar.2024, 10:29

Završetak hotela u Vranjskoj Banji za koje dobija državnu subvenciju "Milenijum" odložio za 2026. godinu

Nakon kupovine celokupnog jezgra Vranjske Banje, kompanija “Milenijum tim” je najavila da će izgraditi dva luksuzna hotela do 2023. godine, a za to im je odobrena i bespovratna državna pomoć od 10,1 miliona evra. Radovi kasne, a “Milenijum” je od ukupno najavljenih 65 miliona evra do sada uložio oko 20 miliona, dok je od države dobio podsticaj od oko 1,6 miliona , kao i odobrenje da se rok za završetak investicije po treći put pomeri, ovog puta za 2026. godinu.
Obećanje da će 2023. godine “wellness resort” sa dva hotela u Vranjskoj Banji primiti prve goste, a koja je dato je jula 2021. godine kada su počeli pripremni radovi koje je obišla premijerka Ana Brnabić.
Ovaj projekat Millennium Resorts-a...

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

"Milenijum tim" odlaže završetak hotela u Vranjskoj Banji za koji je dobio subvencije

Izvor: Radio 021, 25.Mar.2024

Nakon kupovine celokupnog jezgra Vranjske Banje, kompanija "Milenijum tim" je najavila da će izgraditi dva luksuzna hotela do 2023. godine, a za to im je odobrena i bespovratna državna pomoć.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.