Završeni radovi na mostu u Rataju

Izvor: juGmedia, 30.Dec.2013, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završeni radovi na mostu u Rataju

VRANJE -  Most na Južnoj Moravi kod Rataja  danas je nakon rekonstrukcije  koja je koštala oko sedam miliona dinara predat na upotrebu meštanima ovog kraja.  Prema rečima gradonačelnika Zorana Antića, u narednoj fazi rekonstrukcije čitavog putnog pravca od Rataja do Žapskog, Aleksandrovca i Zlatokopa, koja će početi 1. i 2. januara 2014. godine, biće uloženo 80 miliona dinara iz gradskog budžeta i oko 60 miliona iz budžeta >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Republike Srbije.

Direktor „Direkcije za razvoj i izgradnju grada Vranja“ Goran Đorđević je rekao da je radove izvela beogradska „Mostogradnja“ i dodao su direktni i indirektni korisnici ovog putnog pravca žitelji naselja sa oko 12.000 ljudi. U ime meštana, rukovodstvu grada i izvođačima radova zahvalio se predstavnik mesne zajednice i odbornik Novica Mitić.

(Kraj)iva

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.