Izvor: JUGpress.com, 01.Jun.2020, 14:32

Zasedao Gradski štab za vanredne situacije

VRANJE

Većina subjekata kod kojih je vršena kontrola, poštovala je sve propisane mere, koje se odnose na zaštitu od virusa Covid 19, rečeno je na sednici Gradskog štaba za vanredne situacije, koja je, u ponedeljak, održana u Vranju.

Stručno operativnim timovima naloženo je da u narednom periodu nastave sa preduzimanjem aktivnosti na kontroli poštovanja svih mera prevencije.

Na sednici, kojom je >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << predsedavao gradonačelnik Slobodan Milenković, razmatrana je trenutna epidemiološka situacija i usvojeni izveštaji stručno operativnih timova o izvršenoj kontroli poštovanja preventivnih mera zaštite od koronavirusa.

Gradski štab apeluje na sva pravna lica i preduzetnike koji posluju na teritoriji grada Vranja, kao i na građane, da poštuju sve propisane mere u cilju sprečavanja širenja koronavirusa.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.