Izvor: JUGpress.com, 06.Okt.2022, 20:18

Zanimljivo predavanje u Gimnaziji 

VRANJE

„Priča o vodi“, naziv je predavanja koje će, u petak, 7. oktobra, biti održano u Gimnaziji „Bora Stanković“ u Vranju.

Predavač je dr Branislav R. Simonović naučni savetnik koji se bavio istraživanjem na ovu temu.

Dr Simonović je završio Gimnaziju „Bora Stanković“. Diplomirao je i magistrirao na grupi za fizičku hemiju na Prirodno-matematičkom fakultetu Univerziteta >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << u Beogradu. Doktorirao je na Fakultetu za fizičku hemiju. Biran je u zvanja naučnog saradnika, višeg naučnog saradnika i naučnog savetnika. Bavi se osnovnim i primenjenim istraživanjima u oblasti fizičke hemije, biotehnologije i zaštite životne sredine.

Objavio je preko 330 naučnih radova, saopštenja, tehničkih unapređenja i patenata, elaborata i studija u časopisima i na naučnim skupovima u zemlji i inostranstvu, navedeno je u knjizi Znamenite ličnosti vranjske gimnazije.

Predavanje počinje u 12 sati u Svečanoj sali Gimnazije. 

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.