Izvor: JUGpress.com, 26.Sep.2022, 20:33

Za vikend sedam saobraćajnih nezgoda i vožnja pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci 

VRANJE

Na području Policijske uprave u Vranju, od 23. do 25. septembra ove godine, registrovano je sedam saobraćajnih nezgoda. Teške telesne povrede zadobile su dve osobe.

Zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci pripadnici saobraćajne policije u Vranju i Surdulici, isključili su iz saobraćaja trojicu vozača .

U Vranju policija je zaustavila dvojicu vozača, starosti 40 i 42 godine, koji su upravljali automobilima >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << „folksvagen“ sa 1,38 i 1,35 promila alkohola u organizmu, kao i muškarca starog 21 godinu, koji je vozio „dačiju“ pod dejstvom kanabisa.

U Surdulici dvadesetdvogodišnjak je, vozeći „pežo“ sa 1,73 promila alkohola u organizmu, udario u drveni stub i prevrnuo se. U ovoj nezgodi niko nije povređen.

Vozačima je određeno zadržavanje i protiv njih su podnete prekršajne prijave, saopštila je Policijska uprava u Vranju.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.