Za vikend se zatvaraju pijace u Vranju

Izvor: JužneVesti.com, 03.Jul.2020, 10:43

Za vikend se zatvaraju pijace u Vranju

Kako bi se sprečilo širenje virusa korona, pijace u Vranju neće raditi tokom predstojećeg vikenda, 4. i 5. jula, piše na zvaničnom sajtu Grada, a neizvesno je i da li će one biti otvorene u narednom periodu.

Osim zelenih pijaca, neće biti moguća ni prodaja mešovite robe, a u nedelju, 5. jula neće raditi stočna pijaca u selu Ristovac.

U skladu sa epidemiološkom situacijom, razmatraće se >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << mogućnost otvaranja pijaca u narednom periodu - kažu u Gradskom štabu za vanredne situacije.

Zbog pogoršane epidemiološke situacije, u Vranju je na snazi vanredna situacija, pojedine institucije prelaze na režim rada kao u vanrednom stanju, otkazuju se manifestacije, a zabranjeno je i okupljanje više od 5 ljudi i skraćen je rad ugostiteljskih objekata.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Pijace neće raditi za vikend kako bi sprečilo širenje virusa

Izvor: B92, 03.Jul.2020

Vranje -- Pijace u Vranju neće raditi tokom predstojećeg vikenda, a tu odluku doneo je Gradski štab sa ciljem da se spreči širenje virusa korona...Kako se navodi na sajtu grada Vranja, u skladu sa epidemiološkom situacijom, razmatraće se mogućnost otvaranja pijaca u narednom periodu...Osim zelenih...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.