Izvor: JUGpress.com, 01.Apr.2022, 14:38

Za vikend dečja predstava i dva filma

VRANJE

U subotu, 2. aprila, u Vranju će biti prikazana dva filma.

U terminu predviđenom za najmlađe gledaoce, od 12 sati, je animirana avanturistička komedija „Pocrvenela panda“.

Mej Li je samouverena trinaestogodišnjakinja koja je rastrzana između toga da bude poslušna ćerka i svoje ni malo prijatne adolescencije koja sa sobom nosi neprilagođenost. Kao da promene u njenim interesovanjima, >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << vezama i telu nisu dovoljne, već kada god se previše uzbudi, ona se pretvori u ogromnu crvenu pandu!

Istog dana od 18 i 21 sat na bioskopskom repertoaru je i fim „Mrak“, u srpsko-crnogorskoj koprodukciji, žanrovski svrstan u dramu sa elementima psihološkog trilera.

„U planinskim zabitima Kosova, na imanju okruženom gustom šumom, živi Milica sa majkom Vukicom i dedom Milutinom. Svaku noć porodica se povlači u zabarikadiranu kuću, prestravljeni terorom koji dolazi iz šume. Nema materijalnih dokaza da se nešto loše događa, ali svake naredne noći njihov strah raste“, navedeno je u opisu filma.

Na repertoaru Pozorišta „Bora Stanković“ u Vranju, u nedelju, 3. aprila, u 12 sati na programu je predstava za najmlađe gledaoce „Uspavana lepotica“ u režiji Spasoja Ž. Milovanovića i izvođenju glumaca vranjskog teatra.

Karte za pozorišne i bioskopske programe mogu se kupiti na biletarnici pozorišta.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.