Za utorak najavljena isključenja struje u pojedinim delovima Vranja i Bujanovca

Izvor: OkRadio.rs, 23.Okt.2023, 10:34

Za utorak najavljena isključenja struje u pojedinim delovima Vranja i Bujanovca

Zbog planiranih radova na elektroenergetskim objektima, bez napajanja električnom energijom u utorak, 24. oktobra, od 8 do 16 časova, ostaće potrošači u Ulicama: 4.juli, Koče Racina, Ličkoj i Filipa Filipovića (trafo reon „Blok28“). Obustava električne energije, u istom intervalu, planirana je i u trafo reonu „Sobina jezero“, i to na potezu od 23. ulice, gornji deo Branka Đopića do repetitora.    Isključenja struje najavljena su i u trafo reonu ,,Gazda Mladenova“, u ulicama Jefimijinoj i Gazda Mladenovoj, u periodu od 9 do 13 sati.    U opštini Bujanovac, u periodu od 10 do 13 sati, isključenja struje predviđena su u trafo reonima Lagado, Stadion-Hala,...
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Beograđani, spremite se

Izvor: B92, 23.Okt.2023

Zbog radova "EPS Distribucije" Beograd i prekida u snabdevanju električnom energijom više objekata beogradskog vodovodnog sistema na opštini Voždovac, u utorak 24. oktobra, bez vode će ostati potrošači u određenim naseljima.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.