Za novog Vuka 55 miliona dinara

Izvor: juGmedia, 13.Jun.2017, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za novog Vuka 55 miliona dinara

Nakon 37 godina, OŠ „Vuk Karadžić“ u Vranju dobiće novi izgled zahvaljujući radovima na potpunoj rekonstrukciji ove škole.

 Zahvaljujući Vladi Srbije i Kancelariji za upravljanje javnim ulaganjima najveća osnovna škola na području Vranja dobiće potpuno novo ruho.

Dinamika radova se poštuje, kao i kvalitet. U rekonstrukciju ovog objekta biće uloženo 55 miliona dinara, a pored >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << ove i škole ,,Svetozar Marković”, nameravamo da uz pomoć države, izvršimo i rekonstrukciju svih obrazovnih ustanova„, rekao je gradonačelnik Milenković.

Prema rečima direktora škole Dušana Stevanovića, ova obrazovna ustanova je u pregovorima sa stranim donatorima da se obnovi inventar, postavi novi veštački teren, kao i novo LED osvetljenje.

,,Rok za završetak radova je 27. jun i ono što je veoma važno ispunili smo standarde energetske efikasnosti, tako da očekujem da ova škola ostvari 30% uštede„, naglasio je Saša Cvetković predstavnik Nadzornog organa.

Milan Zdravković

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.