Izvor: JUGpress.com, 02.Okt.2020, 13:48

Za javna preduzeća u komunalnoj delatnosti potpisan Poseban kolektivni ugovor

VRANJE

Ugovor je, gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković, potpisao sa Jovanom Jovanovićem predsednikom Gradskog odbora Samostalnog sindikata zaposlenih u komunalno-stambenoj delatnosti Srbije i Aleksandrom Mančićem, koordinatorom za grad Vranje GSJSKD „Nezavisnost“.

Reč je o Posebnom kolektivnom ugovoru za javna preduzeća u komunalnoj delatnosti grada Vranja

Prvi čovek grada izrazio >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << zadovoljstvo zbog potpisivanja ovako važnog ugovora.

„Ovaj ugovor podjednako je važan kako za radnike, tako i za poslodavce, a u cilju ostvarivanja opštih interesa. Želim vam puno uspeha u radu i intenziviranje komunikacije, kako bi se obostrani zahtevi i potrebe rešavali na pravi način”, rekao je Milenković.

U skladu sa zakonom ugovorom se uređuju prava, obaveze i odgovornosti zaposlenih iz radnog odnosa u javnim komunalnim preduzećima čiji je osnivač Grad Vranje, zaštita zaposlenih na radu, zarade i ostale naknade zaposlenih, prava sindikata i poslodavaca i međusobni odnosi.

Činu potpisivanja u zgradi Gradske uprave u Vranju su prisustvovali zamenica gradonačelnika Zorica Jović i gradski većnici Bojan Kostić i Danijela Milosavljević.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.