Za dva meseca uhvaćena 42 napuštena psa

Izvor: juGmedia, 16.Okt.2018, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za dva meseca uhvaćena 42 napuštena psa

Firma „Avenija MB“ imala je dve akcije hvatanja pasa lutalica na teritoriji grada Vranja i opštine Vranjska Banja u avgustu i septembru tokom kojih je uhvaćeno 42 psa, saopštilo je Odeljenje za inspekcijske poslove grada Vranja.

Uhvaćeni psi su smešteni u prihvatilište u Novom selu kod Vrnjačke >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Banje.

U toku redovnog i vanrednog inspekcijskog nadzora, tokom avgusta i septembra, Odeljenje inspekcija imalo je mnogobrojne aktivnosti, od kojih su neke inspekcijski pregledi po predstavkama građana, propisivanje mera za otklanjanje nepravilnosti, pisanje obaveštenja o preduzetim merama inspekcije zoohigijene i slične, sačinjavanje kontrolnih listi, izdavanje prekršajnih naloga”, rečeno je danas.

Na osnovu Odluke o držanju domaćih životinja na teritoriji grada Vranja, Odluke o držanju pasa i mačaka, inspektor zoo-higijene redovno obavlja inspekcijski nadzor, navode iz Inspekcije.

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.