ZC Vranje: Od ministarstva 10 kreveta za INTENZIVNU NEGU

Izvor: OkRadio.rs, 20.Sep.2021, 13:08

ZC Vranje: Od ministarstva 10 kreveta za INTENZIVNU NEGU

Zdravstveni centar (ZC) Vranje dobio je 10 bolesničkih kreveta od Ministarstva zdravlja Republike Srbije. Prema rečima direktora ZC Vranje dr Saše Đorđevića, kreveti su namenjeni za intenzivno lečenje u Službi opšte hirurgije, Opšte bolnice Vranje.    - Reč je o bolesničkim krevetima sa sofisticiranom opremom, visokim stepenom mobilnosti i širokim spektrom zdravstvene zaštite - pojašnjava pomoćnica direktora ZC Vranje, dr Nataša Stoiljković   Kreveti su verifikovani, instalirani i već su stavljeni u funkciju.

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Kreveti za vranjsku hirurgiju

Izvor: JUGpress.com, 20.Sep.2021

VRANJE..Ministarstva zdravlja obezbedilo je 10 bolesničkih kreveta za potrebe Zdravstvenog centra u Vranju...Direktor ove ustanove dr Saša Đorđević je rekao da su kreveti namenjeni za intenzivno lečenje u Službi opšte hirurgije...Reč je o bolesničkim krevetima sa sofisticiranom opremom, visokim...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.