ZAMENICI TUŽIOCA POLOŽILI ZAKLETVU

Izvor: Kurir, 06.Mar.2012, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAMENICI TUŽIOCA POLOŽILI ZAKLETVU

Reč dali pred predsednicom Skupštine Srbije Slavicom Đukić-Dejanović

BEOGRAD - Zamenici javnih tužilaca koji su nedavno izabrani u Skupštini Srbije na predlog Državnog veća tužilaca, položili su zakletvu pred predsednicom parlamenta Slavicom Đukić-Dejanović, saopšteno je iz Skupštine.

Zakletvu su položili zamenici javnih tužilaca koji su izabrani na tu funkciju 27. februara 2012. godine.

Zakletvu su položili zamenici tužioca >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u Prvom osnovnom Tužilaštvu u Beogradu Vladimir Đorđević i Miodrag Marković, i zamenica javnog tužioca u Osnovnom javnom tužilaštvu u Vranju Branislava Mihajlović.

Takođe, zakletvu su položili i zamenica tužioca u Osnovnom javnom tužilaštvu u Kragujevcu Vesna Ostojić, zamenik tužioca u Osnovnom javnom tužilaštvu u Novom Sadu Miroslav Rakić, i zamenik tužioca u Osnovnom javnom tužilaštvu u Šapcu Bojan Prstojević.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.