Izvor: Blic, 01.Jun.2023, 09:40

"ZA NAŠE TRI DO VRHA" Kreće na "Krov Afrike" sa 25 kilograma na leđima: Evo kako će izgledati Markov podvig za pomoć bolesnim sugrađankama iz Vranja

Marko Nikolić (36) iz Vranja, master profesor sporta i fizičkog vaspitanja i fitnes menadžer, koji već pet godina živi i radi u Kuvajtu, krenuće 3. juna u osvajanje Kilimandžara kako bi Vranjankama Adrijani Simeonovoj, Nadici Stošić i Snežani Stanković pomogao da sakupe novac za lečenje! On će na “Krov Afrike” krenuti sa rancem teškim skoro 25 kilograma na leđima a plan mu je da za četiri do pet dana osvoji Uhuru peak (5.895 m), najviši vrh Kilimandžara. Nada se da će njegov poduhvat “Za naše tri do vrha” privući dovoljno medijske pažnje kako bi obolele sugrađanke sakupile preostali novac neophodan za lečenje u inostranstvu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.