Vukašin Obradović novi predsednika NUNS-a

Izvor: S media, 03.Jul.2010, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vukašin Obradović novi predsednika NUNS-a

Glavni i odgovorni urednik nedeljnika Vranjske Vukašin Obradović izabran je danas za novog predsednika Nezavisnog udruženja novinara Srbije .

Obradović je na vanrednoj izbornoj skupštini NUNS-a u Beogradu bio jedini predloženi kandidat, a izabran je sa 139 glasova od ukupno 145 članova skupštine koji su iskoristili pravo glasa.

On je do sada obavljao funkciju potpredsednika i vršioca dužnosti predsednika NUNS-a, nakon što je Djordje Vlajić 2. juna podneo neopozivu ostavku.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vukašin Obradović predsednik NUNS-a

Izvor: B92, 03.Jul.2010

Beograd -- Glavni i odgovorni urednik nedeljnika Vranjske Vukašin Obradović izabran je danas za novog predsednika Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS)... Obradović je na vanrednoj izbornoj skupštini NUNS-a bio jedini predloženi kandidat, a izabran je sa 139 glasova od ukupno 145 članova...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.