Vujošević: Šta je bilo u Vranju dan pre ubistva Đinđića, za to se zna da se desilo!

Izvor: Vesti-online.com, 11.Jun.2013, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević: Šta je bilo u Vranju dan pre ubistva Đinđića, za to se zna da se desilo!

Duško Vujošević je na konferenciji za štampu pričao i o Nebojši Čoviću, očigledno želeći da prvom čoveku Crvene zvezde odgovori za izjave od nedelje.

"Čović se u sve razume": Duško Vujošević  

"Čović se meša u suđenje, pokazuje koliki je volumen! Razume se u sve. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Košarku, ekonomiju, politiku, genetiku, pa čak i u lepotu. Čovek je esteta", primetio je Vujošević.

 

Onda se ponovo osvrnuo i na nedeljnu izjavu prvg čoveka Crvene zvezde.

 

"To što je bilo u nedelju je fašizam. Zalaženje u to ko se znojio noću, ko ima mladež na kojoj ruci, kome je ženina majka ciganka", istakao je Vuošević.

 

"O kakvom gepekovanju on priča, jel ima ko dokaze za to da se desilo? Šta je bilo u Vranju dan pre ubistva Đinđića, za to se zna da se desilo".

 

Koje je rešenje da se prevaziđe ovaj sukob među klubovima?

 

"Sigurno nije da rešenje da Čović postane predsednik KSS ili da se liga vrati pod okrilje saveza", rekao je trener Partizana.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.