Izvor: JUGpress.com, 05.Avg.2021, 14:03

Vučić u Vladičinom Hanu govorio o većim platama, najavio petlju do Vranjske Banje

VLADIČIN HAN

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je za devet godina prosečna plata u Vladičinom Hanu povećana sa 245 na 444 evra, zahvaljući dolasku kompanije Teklas.

Čini mi se da, kada smo krenuli da radimo u Vladičnim Hanu, malo ko je verovao. Obnovili smo vrtić, osnovnu školu “Branko Radičević”, doveli smo Teklas, rekao je Vučić građanima okupljenim ispred fabrike.

Prema njegovim rečima, za taj kraj će biti “još posla >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << i investicija”, navodeći 20 miliona evra koje će biti uloženi u fekalnu i kišnu kanalizaciju sa prečišćavanjem otpadnih voda, dok će se vodonabdevanje raditi u dve faze.

Gledaćemo da između Vladiničinog Hana i Vranjske Banje napravimo petlju, da ljudi direktrno izlaze sa auto-puta, a ne da prolaze kroz centar mesta, najavio je Vučić.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Vučić posetio fabriku ``Teklas automotive``

Izvor: Beta Video, 05.Avg.2021

VLADIČIN HAN – U industrijskoj zoni danas je fabriku ``Teklas automotive`` posetio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, nakon čega je razgovarao sa rukovodstvom kompanije. (pokrivalice) Beta/MOD

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.