Izvor: BujanovackiGlas.info, 15.Apr.2016, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić danas u Vranju

Miting naprednjaka održava se u centru Vranja u pešačkoj zoni kod robne kuće, sa početkom od 18 sati VRANJE, BUJANOVAC, 15. april 2016. – Aleksandar Vučić, premijer u tehničkoj vladi, govoriće danas na predizbornom skupu Srpske napredne stranke (SNS) čiji >> Pročitaj celu vest na sajtu BujanovackiGlas.info << je predsednik – potvrdio je za Bujanovačke Goran Đorđević, generalni sekretar vranjskog odbora SNS.
Miting naprednjaka održava se u centru Vranja u pešačkoj zoni kod robne kuće, sa početkom od 18 sati.
Vučić je nosilac izborne liste “SNS- Srbija pobeđuje”. Republički, pokrajinski i lokalni izbori u Srbiji održavaju se 24. aprila.
(foto: TVN1, Vučić na mitingu u Sremskoj Mitrovici)

Pogledaj vesti o: Miting srpske napredne stranke

Nastavak na BujanovackiGlas.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VUČIĆ U VRANJU: Dobijam uvrede od onih kojima sam mnogo pomogao!

Izvor: Kurir, 15.Apr.2016

..."Ne postoje reči koje nisu izgovorili, ali interesantno je da su to izgovarali oni kojima sam pomogao i oni kojima sam mnogo pomogao, oni koji, kada nam ni za šta nisu bili potrebni, mi smo ih primali u Vladu i rekli dobrodošli u Vladu, hoćemo da budemo svi ujedinjeni, hoćemo da imamo i vas,...

Nastavak na Kurir...

Vučić u Vranju: Prećutali smo uvrede socijalista

Izvor: BujanovackiGlas.info, 16.Apr.2016, 10:26

Vređaju me oni koje smo primili u vladu, oni kojima sam pomogao. Ali, mi ne odgovaramo na uvrede, mi radimo. VRANJE, BUJANOVAC, 16. april 2016. – Ne nudim prazna obećanja, ali ovećavam borbu, trud i rad. Izborićemo se da Simpo i Jumko opstanu, iyborićemo se za radnike, da Geoks radi, preporodićemo Vranjsku...

Nastavak na BujanovackiGlas.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BujanovackiGlas.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BujanovackiGlas.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.