Vučić: Primedbe opozicije „humoristički program“

Izvor: JUGpress.com, 02.Mar.2017, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Primedbe opozicije „humoristički program“

VRANJE

Premijer  Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Vranju da za vreme izborne kampanje nikada nije zasedala Narodna skupština, odgovarajući opoziciji na optužbe tim povodom i dodao da mu primedbe opozicije deluju kao „humoristički program“.

„Predstavnici prethodne vlasti i po četiri meseca prekidali su rad parlamenta i zvog toga nemaju pravo da kritikuju >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Srpsku naprednu stranku. Ti koji kritikuju bili su 12 godina na vlasti i oni bi sada da nekome drže pridike. Nisam fasciniran njihovom vikom ni uplašen njihivom strahovitom hrabrošću“, rekao je Vučić.

Na pitanje novinara da li će za vreme predsedničke kampanje posetiti Kosovo i Metohiju, rekao je “naravno”.

„Kakva je to kampanja ako ne odem na Kosovo i Metohiju i nadam se tamo podršci naroda 70 posto. Prošli put je bilo 67 odsto i ja očekujem da će srpski narod glas dati onima  koji su ih hrabro, odgovorno i pošteno zastupali“, rekao je Vučić.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DVERI: Koji je to Vučić bio u Vranju?

Izvor: OkRadio.rs, 03.Mar.2017, 12:12

Pokret „Dveri“ u saopštenju od petka javno je upitao organizatore dolaska Aleksandra Vučića na jug Srbije da li je njihov predsednik došao u Vranje kao premijer ili predsednički kandidat, dakle da li u svoje slobodno ili u radno vreme. Ocenjujući da na političkoj sceni Srbije deluju dva Aleksandra...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.