Izvor: JUGpress.com, 26.Jun.2023, 23:42

Vučević bio u Jumku

VRANJE

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Miloš Vučević sastao se danas u Vranju sa generalnim direktorom kompanije „Jumko“ Branislavom Trajkovićem, saopštilo je Ministrstvo vojske Srbije.

Na sastanku je razmatran napredak u usvajanju novih tehnologija u proizvodni proces kompanije, kao i stepen razvoja novih proizvoda za potrebe Ministarstva odbrane Srbije.

Vučević je >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << istakao je da je zadovoljan onim što je čuo tokom sastanka sa rukovodstvom kompanije – o poslovanju i planovima za buduću saradnju sa Ministarstvom odbrane i Vojskom Srbije.

Ocenjujući „Jumko“ kao jedan od najznačajnijih privrednih subjekata Srbije, ministar Vučević naglasio je da je interes Ministarstva odbrane i Vojske Srbije da kupuje opremu i proizvode te kompanije te da će i u narednom periodu ostati dobar kupac.

Analizirajući prethodnu godinu, direktor Trajković naglasio je da je učešće Ministarstva odbrane i Vojske Srbije i Ministarstva unutrašnjih poslova u poslovanju kompanije više od 80 odsto, što govori u prilog odličnoj saradnji.

Današnjem sastanku prisustvovali su državni sekretar u Ministarstvu odbrane Nemanja Starović, pomoćnik ministra za materijalne resurse dr Nenad Miloradović i šef kabineta ministra odbrane brigadni general Goran Momčilović, saopšeno je iz ovog ministarstva.

Ostale prisutne nisu spomenuli. (kraj) MO/SA

Foto: Ministarstvo odbrane Srbije

.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sastanak ministra Vučevića sa rukovodstvom kompanije „Jumko“

Izvor: OkRadio.rs, 27.Jun.2023, 09:48

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Miloš Vučević sastao se juče u Vranju sa generalnim direktorom kompanije „Jumko“ Branislavom Trajkovićem. Na sastanku je razmatran napredak u usvajanju novih tehnologija u proizvodni proces kompanije, kao i stepen razvoja novih proizvoda za potrebe Ministarstva...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.