Vranjski teatar gostije u Beogradu

Izvor: JUGpress.com, 29.Mar.2018, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vranjski teatar gostije u Beogradu

VRANJE

Na sceni Beogradskog dramskog pozorišta, u petak, članovi ansambla Pozorišta „Bora Stanković“ iz Vranja izvešće predstavu Kepler 452-b, po tekstu Tijane Grumić, u režiji Juga Đorđevića.

Reč je o intimnoj drami koja se tiče odnosa u porodici, ali i u kosmosu. Kepler 452-b je ime planete za koju se veruje da je na njoj moguć život. >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << U porodici su tri generacije, govori se o smrti i kako ona utiče na međuljudske odnose.

Vranjanci u prestonici gostuju u okviru manifestacije „Dani Vranja“.

Početak predstave je zakazan za 20 sati i 30 minuta,

Predstava Kepler 452-b, uvrštena je u zvaničnu selekciju 63. Sterijinog pozorja. To je drugi put da predstava vranjskog pozorišta bude uvrštena u selekciju ovog značajnog pozorišnog festivala. Prošle godine na ,,Sterijinom pozorju“ vranjski glumci su učestvovali predstavom ,,Ruža, uvela“ koju je po tekstu Jelene Mijović režirao Milan Nešković.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

VRANJANCI NAPRAVILI PREDSTAVU O NOVOJ PLANETI: Reditelj našao inspiraciju u jednom ubistvu!

Izvor: Kurir, 29.Mar.2018

Pozorište „Bora Stanković“ iz Vranja gostuje sutra na sceni Beogradskog dramskog pozorišta s predstavom „Kepler 452-b“ u režiji Juga Đorđevića.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.