Vranjski teatar Nišlijama se predstavlja sa dve predstave

Izvor: juGmedia, 18.Dec.2013, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vranjski teatar Nišlijama se predstavlja sa dve predstave

NIŠ/VRANJE – Narodno pozorište ovu kalendarsku godinu završiće gostovanjem pozorišta „Bora Stanković“ iz Vranja, koje će se predstaviti sa dve predstave.

U utorak, 24.decembra  niška publike će imati prilku da vidi predstavu „NARODNA DRAMA“, po tekstu Olge Dimitrijević a u režiji Snežane Trišić, a u sredu 25.decembra predstavu „OSVRNI SE U GNEVU“, Džona Ozborna u režiji Ivana Vukovića.

Pozorište „Bora Stanković“ je i dalje bez svoje zgrade u Vranju, koja je izgorela u požaru, tako da je ovo još jedna prilika da niška publika podrži ove dve pozorišne produkcije na sceni niškog pozorišta.

(Kraj)ena
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.