Vranjski socijalisti pozvali članove i simpatizere na miting podrške Vučiću

Izvor: JUGpress.com, 02.Mar.2017, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vranjski socijalisti pozvali članove i simpatizere na miting podrške Vučiću

VRANJE

Gradski odbor Socijalističke partije Srbije u Vranju  poziva sve svoje članove, pristalice i simpatizere, da se u što većem broju okupe u četvrtak 02. marta 2017.godine u 16,00 časova, na prostoru dečjeg igrališta Sportskog centra Vranje, preko puta srednje medicinske škole „Izabel Emsli Haton“, kako bi svi skupa otišli u Sportsku halu Vranje i dali podršku, zajedničkom kandidatu za predsednika >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Republike Srbije, gospodinu Aleksandru Vučiću, a u sklopu prvog izbornog mitinga koji se održava u Vranju, kome će prisustvovati i predsednika SPS Ivica Dačić, sa rukovodstvom partije, navodi vranjski SPS u saopštenju koje prenosimo u integralnoj verziji.

“Kao nebrojano puta do sada, kada su Socijalisti Vranja, bili okosnica svih aktivnosti SPS-a, i bili udarna podrška našem predsedniku Dačiću, tako i ovoga puta, sve vas pozivamo, da u što većem broju i zajedničkim snagama damo podršku mudroj i državničkoj politici našeg predsednika , prvog potpredsednika Vlade RS i Ministra spoljnih poslova, da istraje u borbi za očuvanje državnog integriteta i suvereniteta Republike Srbije. Odlukama Glavnog odbora SPS i stavovimapredsednika Dačića, nedvosmisleno je data podrška zajedničkom kandidatu za Predsednika RS Aleksandru Vučiću. To nas sve obavezuje da budemo odgovorni i disciplinovani, kao i uvek do sada, dostojni politike koju vodi naš predsednik Dačić, i svojom snagom, znanjem i umećem, se stavimo u službu građana i interesa Vranja i države Srbije.

U najtežim trenucima političke istorije Gradske organizacije SPS Vranje, Ivica Dačić je uvek bio uz nas, i naša ruka vodilja ka uspehu, setimo se samo 2004.godine i velikog povratka na političku scenu Grada iz suštinski nemoguće situacije, upravo zaslugama Ivice Dačića. Zato, sada budimo mudri, ali i ponosni na našu slavnu dvadesetšestogodišnju političku prošlost, budimo hrabri i spremni za još svetliju budućnost koja nas čeka, upravo zalaganjem Predsednika Dačića, izdignimo se iznad dnevnopolitičkih i uskostranačkih okvira i pružimo veliku i značajnu podršku našem predsedniku danas u Vranju, i zajedničkom kandidatu za Predsednika Srbije, za bolju i odgovorniju Srbiju”, navodi se u saopštenju Gradskog odbora SPS u Vranju.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.