Vranjski gimnazijalci treći na takmičenju u brendiranju

Izvor: JužneVesti.com, 21.Jan.2021, 09:57

Vranjski gimnazijalci treći na takmičenju u brendiranju

Treće mesto na takmičenju "High School Case Competition" osvojili su učenici 3. i 4. razreda Gimnazije “Bora Stanković” u Vranju Emilija Milenković, Staša Aleksić, Milica Vorkapić i Đorđe Stojanović. Na takmičenju je učestvovalo 87 timova, a cilj je bio da se na osnovu date Studije slučaja napravi kampanja o određenom brendu.

Zadatak takmičarima, kažu iz vranjske Gimnazije, bio je društveno-odgovorna marketing kampanja o “ToTo” keksu. >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com <<

Koristeći svoje veštine u pravljenju prezentacija i javnom nastupu, a povrh svega svoju kreativnost, motivisani izuzetno zahtevnim zadatkom, uspeli su da više nego zadovoljavajuće odgovore istom. Uradili su upravo ono što i naziv njihovog tima poručuje, pogodili su “Pravo u metu” - kaže direktorka škole Suzana Mišić Stanković.

Pokrovitelj takmičenja je Fakultet organizacionih nauka u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.