Izvor: JUGpress.com, 16.Mar.2019, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vranjski gimnazijalci najbolji u odbojci

VRANJE

U jakoj konkurenciji srednjih škola tim Gimnazije “Bora  Stanković” u Vranju  osvojio je prvo mesto Međuokružnom takmičenju u odbojci  koje je održano u Pirotu.

Vranjski gimnazijalci su se tako  plasirali na državno prvenstvo.

Prvu utakmicu u taj brejku dobila je Gimnazija protiv Ekonomske škole u Leskovcu 2:1, u drugoj su takođe  pobedili  u taj brejku 2:1 i time ostvarili >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << pobedu.

“U ekipi su bili Aleksa Spirić, Miomir Kostić, Veljko Jovanović, Vukota Veličković, Bogdan Jovčić, Stefan Cvetković,  Marko Dimovski, Luka Janjić, Nikola Savić, Vasilije Stevanović, Pavle Cvetković, Predrag Stanojković i Nikola Trajkov. To je ekipa sjajnih momaka na koju smo svi ponosni, a meni kao treneru i predmetnom profesoru pripala je čast da ih pripremam i prenesem pozitivnu energiju i budem njihov vođa na putu do pobede”, rekao je nakon takmičenja  profesor Aleksandar  Stanojković.

“Ovo su pravi gimnazijalci, koji pokazuju kako se igra na terenu, dosledni i uporni da istraju i ostvare pobedu, njihov takmičarski duh, spremnost i rad su primer uigranog tima kojeg vodi sjajan profesor Aleksandar Stanojković”, izjavila je  direktorka škole Suzana Mišić Stanković.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Odbojkaši Gimnazije idu po medalju na nivou Srbije

Izvor: OkRadio.rs, 17.Mar.2019, 11:12

Na odražanom međuokružnom takmičenju u odbojci u Pirotu , u jakoj konkurenciji srednjih škola, tim Gimnazije "Bora Stanković" u Vranju osvojio prvo mesto i time se plasirao za državno prvenstvo. Prvu utakmicu u taj brejku  dobila je Gimnazija protiv Ekonomske škole iz Leskovca  2:1, u...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.