Izvor: JUGpress.com, 27.Apr.2021, 17:51

Vranjski gimnazijalac treći na Državnom takmičenju iz fizike

VRANJE

Učenik prvog razreda Gimnazije „Bora  Stanković“ u Vranju, Bogdan Milenković postigao je veliki uspeh na Državnom takmičenju iz fizike učenika srednjih škola gde je osvojio treću nagradu.

Takmičenje je održano u Kragujevcu 23. i 24. aprila u Prvoj kragujevačkoj gimnaziji.

„Učenici poput Bogdana čine poziv prosvetnog radnika posebnim, jer ovakav talenat kakav poseduje ovaj >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << učenik podstiče sve nas i motiviše za svet nauke“, izjavio je njegov njegov mentor Saša Jovanović, profesor fizike.

O rezultatima i posvećenosti  učenika Bogdana reči pohvale ima i odeljenjski strešina Divna Pešić, profesor matematike.

Ona je istakla da osvojena mesta na takmičenjima iz geografije, fizike i drugih predmeta, kao i učešća na projektima i sportskim aktivnostima, samo su pokazatelji njegove svestranosti i mnogobrojnih interesovanja na raznim poljima.

Profesorka je dodala da je Gimnazija podsticajna sredina i da će u svakom pogledu doprineti interesovanjima učenika.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.