Vranjski direktori morali da polažu psiho-test

Izvor: N1 televizija, 19.Maj.2017, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vranjski direktori morali da polažu psiho-test

Imenovanju direktora šest javnih preduzeća u Vranju, koje je danas izglasala Skupština grada, prvi put je prethodilo polaganje psiho-testa kandidata koji su se javili na konkurs.

Gradska uprava se u svom obrazloženju o organizovanju psiho-testova poziva na Uredbu o merilima i kriterijumima za izbor direktora javnih preduzeća, koju je krajem 2016. donela Vlade Srbije. Ta uredba predviđa da direktori svih javnih preduzeća, pored odgovarajuće stručne spreme, moraju >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << da polože i psiho-test.

Svi kandidati koji su se javili na konkurs u Vranju, već su na tim funkcijama bili vršioci dužnosti, pa je današnjim imenovanjem samo ispunjena zakonska procedura.

Na čelu vranjskog "Vodovoda" i ubuduće će biti Goran Đorđević, direktor "Komrada" je Momir Stojiljković, direktor Novog doma Goran Petrović, direktor Uprave banje Ivica Milenković, direktor Parking servisa ostaje Marjan Stanković, dok je direktor Zavoda za urbanizam Miodrag Protić.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Psiho-test za direktore javnih preduzeća u Vranju

Izvor: Beta, 19.Maj.2017

Imenovanju direktora šest javnih preduzeća u Vranju, koje je danas izglasala Skupština grada, prvi put je prethodilo polaganje psiho-testa kandidata koji su se javili na konkurs.U obrazloženju gradske uprave kao razlog za polaganje psiho-testa navodi se Uredba o merilima i kriterijumima za izbor...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.