Izvor: RTS, 25.Dec.2022, 21:09

Vranjski bajkeri u prazničnoj misiji, deda mrazovi doneli paketiće na pravu adresu

Na praznik Materice, Udruženje bajkera podelilo je u Vranju paketiće deci iz socijalno ugroženih porodica. A na "Dedamrazijadi" su, uz pomoć pojedinaca i organizacija, obezbedili 60 novogodišnjih poklona.
Savremeni deda mrazovi, na motorima, uspeli su da oteraju maglu i donesu sunce i osmehe u Vranje. Defile ulicama, sa više od >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 50 motora, u pratnji oldtajmera, do šetališta i nestrpljivih dečjih ruku.

Deca se očekivano obraduju svakom paketiću, ali ovakve akcije znače i roditeljima.
"Puno znači, jer ja nisam u radnom odnosu, suprug drži otpad, ali je sve na ovu nestašicu i ovu skupoću bogami fino", kaže Valentina Jovanović iz Vranjske Banje.
Zahvaljujući bajkerima paketići su ovih dana stigli i mališanima na lečenju u niškom kliničkom centru, kao i onima u Domu u Sremčici. Sete se onih kojima je pažnja potrebna.
"Ovo je prepoznatljiva akcija širm Srbije, pa eto da jednostavno i mi u našem gradu uradimo nešto takvo i pomognemo nekom, a pogotovu deci, da usrećimo tu decu", rekao je Marko Kostić iz Udruženja bajkera.
Udruženje bajkera formirano je pre nekoliko meseci. Obećavaju da ovo neće biti poslednja "Dedamrazijada" u Vranju.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.