Vranjski TALENTI na svetskom takmičenju

Izvor: OkRadio.rs, 27.Avg.2018, 09:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vranjski TALENTI na svetskom takmičenju

U Beogradu se od 24. do 29. avgusta održava svetsko takmičenje ICYSSS, na kojem prvi put učestvuju i polaznici Regionalnog centra za talente Vranje. - Kako je reč o prestižnom, internacionalnom takmičenju ovo je veliki uspeh za nas.    Od 14 Centara za talente u Srbiji jedino su polaznici Centra za talente iz Vranja obezbedili plasman za učešće na ovom  takmičenju, pored Centra za talente Beograd 2 - rekla je Danijela Stojmenović Trajković, direktorka Centra.   Ovo je prvi put da polaznici Centra za talente učestvuju na jednom tako prestižnom internacionalnom takmičenju, dodaje direktorka.

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mladi talenti iz Vranja prvi put na svetskom takmičenju u Beogradu

Izvor: juGmedia, 27.Avg.2018

Polaznici Regionalnog centra za talente Vranje prvi put učestvuju na svetskom takmičenju ICYSSS koje se održava u Beogradu od 24. do 29. avgusta. Direktorka Regionalnog centra za talente Danijela Stojmenović Trajković, kaže da je reč o prestižnom, internacionalnom takmičenju i da ovo učešće...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.