Vranjska gimnazijalka na prijemu u SANU

Izvor: JUGpress.com, 28.Dec.2017, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vranjska gimnazijalka na prijemu u SANU

VRANJE

Na svečanom prijemu koji je priredila Srpska akademija nauka i umetnosti za učenike srednjih škola iz Srbije koji su tokom 2017. godine osvojili nagrade na svetskim takmičenjima bila je i učenica Gimnazije „Bora Stanković“ u Vranju, Jana Stanković.

Ova vredna gimnazijalka osvojila je prva dva mesta na Bios olimpijadi u Sankt Peterburgu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << />
Prijemu je prisustvovalo 38 srednjoškolaca, za koje je predsednik  SANU akademik Vladimir Kostić  rekao da su „naši šampioni“.

Najboljim učenicima akademik Kostić uručio je vaučere za „Win Win“ radnje u iznosu od 15.000 dinara.

Direktorka Gimnazije, Suzana Mišić Stanković je ponosna na svoju učenicu.

„Sve pohvale i veliku zahvalnost dugujemo Jani Stanković koja je predstavljala grad i školu među najboljima u Srbiji i još jednom je potvrdila da je vranjska gimnazija rasadnik talenata“, rekla je direktorka.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.