Izvor: JUGpress.com, 02.Dec.2022, 18:29

Vranje uoči Nove godine nagrađuje 68 najboljih studenata

VRANJE

Grad Vranje će iz gradskog budžeta od 75 prijavljenih nagraditi 68 najboljih studenata. Ostali nisu ispunjavali predviđene uslove,  uglavnm prosek studiranja, ali imaju pravo da podnesu prigovor. Ove godine se prijavio veliki broj uspešnih studenata. Poziv nije bio limitiran, tako da će svi koji ispunjavaju kriterijume dobiti nagradu.

„To su studenti koji imaju prosek studiranja od 9,25 i više. >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Od 9,25 do 9,50  je prva kategorija studenata, a od 9,51 do 10 je druga kategorija studenata. Prijatno smo iznenađeni što ima mnogo više akademaca sa većom prosečnom ocenom, znači od 9,51 do 10. Imamo i dva studenta sa prosekom 10 koji su na Medicinskom i Pravnom fakultetu“, izjavila je zamenica gradonačelnika Zorica Jović.

Svaki student zavisno kojoj kategoriji pripada dobiće 20 odnosno 30 hiljada dinara. Nagrade će biti dodeljene pre novogodišnjih praznika.

Za narednu godinu planira se izmena odluke, kako bi se izdvojili oni koji u indeksu nemaju manju ocenu od 10, ističe Jović.

Podsetila je da je kada je prvi put bio raspisan javni poziv nagrađeno 29, a ove godine 68 studenata.

3

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.