Vranje ukinulo vanrednu situaciju

Izvor: juGmedia, 14.Jan.2017, 00:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vranje ukinulo vanrednu situaciju

VRANJE- Na osnovu raspoloživih podataka od stručnih službi, članovi Štaba za vanredne situacije doneli su odluku da se ukine vanredna situacija na delu teritorije grada Vranja.

Prema rečima gradonačelnika i komandanta Štaba Slobodana Milenkovića vanredna situacija ostaje na snazi u Mesnim zajednicama Barelić, Golemo Selo, Vlase, Kriva Feja, Korbevac i Prvonek, >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << gde će se nastaviti sa čišćenjem puteva i pružanjem pomoći ugroženom stanovništvu.

Javnim preduzećima ,,Vodovod“ i ,,Komrad“, naloženo je da krenu sa čišćenjem trotoara i odvoženjem snega van grada,a sve relevatne službe biće i dalje u pripravnosti.

M. Zdravković

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KRAJ FURTUTME: Ukinuta VANREDNA SITUACIJA

Izvor: OkRadio.rs, 14.Jan.2017

Štab za vanredne situacije u Vranju, kojim je predsedavao gradonačelnik i komandant Slobodan Milenković, doneo je odluku o ukidanju vanrednog stanja u Gradu. Ova odluka doneta je na osnovu raspoloživih podataka od stručnih službi, stoji u zvaničnom saopštenju. Vanredna situacija ostaje na...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.