Izvor: JUGpress.com, 17.Dec.2018, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vranje u prazničnom ruhu

VRANJE

Vranje je već nekoliko dana ukrašeno povodom novogodišnjih praznika. Reklo bi se da je novogodišnjih ukrasa nešto više nego prethodne godine. Ulice su u prazničnom ruhu i lokalna samouprava je za ulepšavanje grada izdvojila 800.000 dinara.

Taj posao obavilo je JKP “Parking servis” koje je i prošle godine ukrašavalo Vranje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com <<
Direktor preduzeća Marjan Stanković kaže da je samo za montažu i demontažu izdvojeno 340.000 dinara.

“U vrednosti od 350.000 dinara nabavljeni su novi ukrasi koji su već postavljeni, a ove godine biće  više ukrašenih ulica. Tako je ukrašen i deo Beogradske ulice, kompletna Partizanska ulica od kružnog toka i preduzeća “Vodovod” do Gradske uprave kao i ulica Ive Lole Ribara koja prethodne godine nije ukrašavana. Više ukrasa ima kod Gradske uprave, a dvostruko više krasi glavnu ulicu Stefana Prvovenčanog. Od Autobuske stanice do Gradske uprave Vranje je pokriveno novogodišnjom rasvetom. Osvetljena je zgrada Načelstva, starog Hotela”, ističe Stanković.

Posebni novogodišnji sadržaji predviđeni su za najmlađe Vranjance oko objekata sa prazničnim rekvizitima koji će biti postavljeni u centru grada na šetalištu. Za sada se mogu videti sanke sa irvasima.

Stanković ističe da će ovo javno preduzeće povodom obeležavanja dve godine rada organizovati druženje na novom okićenom parkingu kod Biblioteke.

“Sa građanima i korisnicima 27. decembra napravićemo novogodišnju žurku na otvorenom u trajanju od tri-četiri sata. Nakon toga kreću druge aktivnosti, a uoči praznika nastupiće i trubači”, navodi Stanković.

Novogodišnja rasveta i ukrasi umesto do polovine januara zbog proslave Dana grada 31. januara biće aktivna do kraja januara.

Od 1. februara kreće demontaža  i skladištenje novogodišnje rasvete, zaključio je direktor Stanković.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.