Izvor: JUGpress.com, 13.Nov.2019, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vranje u pilot projektu

VRANJE

,,Unapređenje poslovne klime u Srbiji“, naziv je pilot projekta koji obuhvata 11 lokialnih samouprava, među kojima je i Vranje.

Implementacioni tim Republičkg geodetskog zavoda, u sredu, je boravio u Vranju, gde su vođeni razgovori o realizaciji ovog projekta.

Ciljevi projekta su uspostavljanje modela Nacionalnog registra investicionih >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << mapa, uspostavljanje sistema za prikupljanje podataka o investicionim lokacijama na lokalnom nivou, izgradnja kapaciteta jedinica lokalnih samouprava za privlačenje potencijalnih investitora kroz sistem racionalnog upravljanja zemljištem, uspostavljanje direktnog i transparentnog kanala komunikacije između investitora i jedinice lokalne samouprave i javni alat za nadzor i vidljivost Nacionalnog registra investicionih mapa.

Konkursnu dokumentaciju za učešće u ovom projektu pripremila je Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj Gradske uprave Vranje.

Pilot projekat sprovodi Republički geodetski zavod, a finansira Međunarodna razvojna agencija Švedske – SIDA.

Realizacija projekta trajaće dve godine.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.