Vranje se pobratimilo sa Novim Pazarom

Izvor: JužneVesti.com, 30.Nov.2015, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vranje se pobratimilo sa Novim Pazarom

Gradonačelnik Vranja Zoran Antić i gradonačelnik Novog Pazara dr Meho Mahmutović potpisali su u Novom Pazaru Povelju o bratimljenju, čime je krunisana dobra saradnja ovih gradova.

Na osnovu Sporazuma o bratimljenju 2 grada, Vranje i Novi Pazar sarađivaće u zajedničkim projektima, u oblasti kulture, sporta, privrede, turizma i drugim oblastima, ali i zajedničkim nastupima na sajmovima i izložbama.

Gradonačelnici >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Antić i Mehmetović istakli su da je saradnja između dva grada dugogodišnja i da je u protekle 3 godine posebno intenzivirana.

S Vranjem nas veže mnogo zajedničkih stvari. Imamo sličnu priču, slične smo veličine, i već smo razvili privrednu, sportsku i svaku drugu saradnju - rekao je gradonačelnik Novog Pazara Meho Mahmutović.

Gradonačelnik Antić je gradonačelniku Mahmutoviću uručio umetničku sliku na kojoj je Beli most, simbol grada Vranja.

Ovo je most po kome je Vranje prepoznatljivo i most koji će nas još više približiti i predstavljati znak trajnog prijateljstva između naša dva grada - istakao je gradonačelnik Antić.

Svečanosti u Novom Pazaru je prisustvovao i predsednik vranjske Skupštine dr Slobodan Stamenković.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.