Vranje pri vrhu gradova u Srbiji u izdavanju elekronskih dozvola

Izvor: JUGpress.com, 16.Jun.2017, 08:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vranje pri vrhu gradova u Srbiji u izdavanju elekronskih dozvola

VRANJE

Vranje je ostvarilo izuzetne reultate u okviru realizacije projekta ,,Podrška implementaciji sistema za elektronsko izdavanje gradjevinskih dozvola“ koji je sproveo NALED uz podršku Evropskog PROGRES-a, Evropske unije, Vlada Švajcarske i Srbije, izjavio je gradonačelnik  Slobodan Milenković.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << />
„Primera radi, u maju 2016. godine kada je započet projekat Vranje je imalo samo jedan zahtev za izdavanje građevinskih dozvola podnet elektronskim putem. Sada je situacija potpubno drugačija. U potpunosti se prešlo na elektronski sistem sa 360 zahteva i  realizacijom od 93 posto. Resorno ministreastvo nas je pohvalilo, s obzirom da smo bolji u odnosu na druge lokalne samouprave i u samom vrhu smo u Republici. To govori o jednom ozbiljnom pristupu i spremnosti grada Vranja da gradjani i investitori brzo i efikasno dobiju dozvole. Dobro smo se organizovali i rezultati nisu izostali, a ono što je tendencija u narednom periodu je da oni budu još bolji“, izjavio je gradonačelnik dr Milenković.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.