Vranje predstavlja Tursku na dečjem muzičkom takmičenju

Izvor: JUGpress.com, 16.Dec.2018, 21:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vranje predstavlja Tursku na dečjem muzičkom takmičenju

VRANJE

Vranje će i u 2019. godini biti deo dečjeg takmičenja „Srbija u ritmu Evrope“.

U sali Omladinskog kulturnog centra organizovana je audicija kako bi bili odabrani predstavnici ovog velikog muzičkog projekta.

Igor Karadarević direktor programa „Srbija u ritmu Evrope“ rekao je da će Vranje naredne godine dobiti zadatak da izvede pesmu Republike Turske.

„Manifestacija >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << „Srbija u ritmu Evrope“ okupiće 23 grada i opština. Što se tiče Vranja, dve devojke su na prošlom takmičenju imale impozantnu scenografiju i napravili smo spektakl kada su njih dve predstavljale Portugal. One su izuzetne, vokali visokog kvaliteta, naučile su šta znači scena i živi televizijski program, kao i to da nema nazad. Ukoliko Vranje pobedi ove godine, to znači da će oni biti domaćini naredni put“, istakao je Karadarević.

Za izvođače, kao i prethodne godine, se glasa SMS porukom u živom televizijskom prenosu, koji ima jačinu 50 odsto od ukupnog broja glasova, a zatim i žiri koji je sačinjen od po jednog člana delegacije svakog od gradova učesnika. Nagrada za grad koji pobedi je polovina od ukupnog neto prikupljenog SMS i to ide u gradski budžet. Nagrada za decu grada pobednika celog muzičkog takmičenja i televizijskog programa je sedmodnevno putovanje u jednu od zemalja učesnica takmičenja.

Priprema dece je besplatna i realizuje se u toku sedam meseci.  Program traje 120 minuta.

Ovo muzičko takmičenje u junu biće biće održano u Vrnjačkoj Banji.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.