Vranje obuhvaćeno projektom Fonda za političku izuzetnost

Izvor: JUGpress.com, 23.Dec.2016, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vranje obuhvaćeno projektom Fonda za političku izuzetnost

VRANJE

Predstavnici Beogradskog fonda za političku izuzetnost boravili su u Vranju. Sa čelnim ljudima Grada razgovarali su o sprovođenju projekta ,,Lokalne samouprave, organizacije civilnog društva i mediji za odgovornije javne finansije“.

Projekat realizuje Beogradski fond za političku izuzetnost zajedno sa Asocijacijom nezavisnih elektronskih medija, uz finansijsku podršku Programa Ujedinjenih nacija.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << />
Koordinator programa, Bogdan Urošević kaže da je cilj uspostavljanje kontinuirane saradnje i dijaloga između lokalnih samouprava i nedržavnih aktera u lokalnim zajednicama u oblasti upravljanja javnim finansijama, kroz podsticanje većeg uključivanja građana u planiranje, izvršenje i kontrolu budžeta, kao i isticanje primera dobrih praksi u ovoj oblasti.

Zaključeno je da će transparantnost budžetskog procesa i javnost u radu, kao i odgovorno trošenje sredstava i uspostavljena funkcija interne revizije povoljno uticati i na privlačenje potencijalnih investitora i donatora.

Projekat će trajati godinu dana i biće obuhvaćeno 15 gradova i opština.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.