Vranje i Vlasotince lideri, Leskovac podbacio u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“

Izvor: juGmedia, 15.Mar.2018, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vranje i Vlasotince lideri, Leskovac podbacio u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“

Grad Vranje, Opština Blace i Gradska opština Savski venac, nalaze se na prvom mestu u sve 3 kategorije u dosadašnjem toku takmičenja opština i gradova u prikupljanju fiskalnih računa i slipova u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi 2018“, saopštila je Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj (NALED).

Leskovac je, prema podacima NALED-a totalno podbacio i nalazi se tek na 16. mestu, dok je Vlasotince >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << drugo u kategoriji srednjih opština.

Iz Leskovca, koje je svrstano u kateoriju velikih gradova, poslato je 63.000 koverti do sada, što nije impozantna brojka, a podsećam da će po tri prvoplasirane u svakoj kategoriji biti nagrađene sa po 23.000 evra“, podsetila je danas u Leskovcu izvršna direktorka NALED-a Violeta Jovanović.

Sredstva iz nagradnog fonda namenjena su za opremanje i obnovu škola, bolnica, vrtića, trgova i drugih objekata i dobara od javnog značaja po izboru građana. Najbolje lokalne samuprave dodatno će osvojiti i „Telekom zonu besplatnog interneta“.

Konačna rang lista biće poznata po završetku drugog kruga nagradne igre, krajem aprila ove godine.

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.