Vranje dobija gradskog urbanistu

Izvor: JUGpress.com, 20.Jul.2016, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vranje dobija gradskog urbanistu

VRANJE

Za 21. jul zakazana je sednica Skupštine grada Vranja, na čijem se dnevnom redu nalazi 46 tačaka.

Kako je najavljeno odbornici će izabrati gradskog urbanistu, prvog koji će se na tom mestu naći u novijoj istoriji grada.

Na dnevnom redu naći će se izbor v.d. direktora pojedinih javnih preduzeća i ustanova kao što su Direkcije za razvoj i izgradnju grada Vranja, Uprave Banje,

Novog doma, Narodnog muzeja, Istorijskog arhiva i >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com <<  Centra za socijalni rad.

Na sednici će odbornici odlučivati i o imenovanju predsednika i članova novih Upravnih, Nadzornih kao i Školskih odbora.

Odbornici će, između ostalog, razmatrati završni račun budžeta Grada Vranja za 2015. godinu, Odluku  o organizaciji Gradske  uprave, Izveštaje o radu sa finansijskim izveštajima za 2015. godinu svih gradskih javnih preduzeća i ustanova, Izveštaje o radu za prošlu godinu Gradske uprave i Gradskog veća, predlog  godišnjeg  programa zaštite, uređenja i korišćenja   poljoprivrednog  zemljišta grada Vranja  za 2016. godinu, Predlog rešenja  o obrazovanju Gradskog  štaba za vanredne situacije.

Prema rečima predsednika Skupštine Dejana Tričkovića s obzirom na obiman dnevni red moguće je da gradski parlamet zaseda dva dana.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Skupština dobila četiri nova odbornika

Izvor: OkRadio.rs, 21.Jul.2016, 10:16

U četvrtak, tačno u devet časova počela je treća sednica Skupštine grada Vranja na kojoj odbornici, između ostalog, biraju nove vršioce dužnosti direktora šest javnih preduzeća i ustanova. Izabrana su i četiri nova odbornika, koji će zauzeti mesta prethodnika koji su imenovani na nove funkcije. Novi...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.