Vranje: U saobraćajnoj nesreći poginuo pešak

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Jan.2015, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vranje: U saobraćajnoj nesreći poginuo pešak

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Vranju, u Ulici 22. decembra, život je izgubio pešak S. S. (46) iz okoline Vranja, saopštila je danas Policijska uprava Vranje.

Nesreća se dogodila prošle noći, oko 15 minuta iza ponoći, kada je nepoznati vozač udario pešaka i napustio lice mesta, a od zadobijenih povreda S.S. je premino u Zdravstvenom centru u Vranju.

Uviđaj su izvršili zamenik tužioca >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju i policijski službenici Policijske uprave u Vranju.

Policija će protiv nepoznatog vozača podneti krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivična teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanja pomoći licu povređenom u saobraćanoj nezgodi i preduzeće intenzivne mere na nalaženju vozača, piše u policijskom saopštenju.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SUROVO: Udario pešaka pa ga vukao kolima

Izvor: OkRadio.rs, 14.Jan.2015

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u noći između utorka i srede u Vranju, život je izgubio pešak S.S. (46) iz okoline Vranja. Nesreća se dogodila u ulici 22. decembra, saopštila je vranjske Policijske uprave.    - Do saobraćajne nezgode je došlo kada je nepoznati vozač udario pešaka...

Nastavak na OkRadio.rs...

Policija traga za vozačem koji je usmrtio pešaka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jan.2015

Nepoznati vozač udario je automobilom pešaka S.S. (46) iz okoline Vranja koji je od zadobijenih povreda preminuo u Zdravstvenom centru, saopštila je danas policijska uprava u tom gradu...Kako su naveli u saopštenju, nesreća se dogodila desetak minuta nakon ponoći, a vozač se nije zaustavio nakon...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.