Vranje: Saslušan pijani lekar, određen mu pritvor

Izvor: Press, 02.Maj.2018, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vranje: Saslušan pijani lekar, određen mu pritvor

Lekare službe Hitne pomoći u Vranju N. S., koji se tereti da je pijan došao na intervenciju, tokom koje je preminula pacijentkinja određen je pritvor.
Foto:Freeimages
Posle saslušanja u Osnovnom javnom tužilaštvu u Vranju on će provesti 30 dana, pišu Večernje novosti.
On je osumnjičen da je izvršio krivično delo >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << nepružanja lekarske pomoći, a pritvor mu je određen zbog opasnosti uticaja na svedoke, izjavila je Milica Petković, v. d. osnovnog javnog tužioca u Vranju. 

N. S. je priveden posle incidenta koji se dogodio proteklog vikenda kada je preminula pacijentkinja u vranjskom naselju Sobina. 

Prema navodima porodice pokojnice, lekar N. S. zbog vidne alkoholisanosti nije bio u stanju da joj pruži pomoć, zbog čega je protiv njega i podneta krivična prijava.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.