Vranje: Raste broj HOSPITALIZOVANIH od kovida, jedan na KISEONIKU

Izvor: OkRadio.rs, 05.Avg.2021, 10:07

Vranje: Raste broj HOSPITALIZOVANIH od kovida, jedan na KISEONIKU

U kovid ambulanti ATD tokom jučerašnjeg dana obavljeno je 37 pregleda, od čega 31 prvi. Urađena su 22 antigenska testa, dva su pozitivna na koronavirus.   U kovid bolnici ZC Vranje hospitalizovano je šest pacijenata, pozitivnih na koronavirus, tri su sa upalom pluća.    Na kiseoniku je jedan oboleli.    Na bolničko lečenje primljena su dva pacijenta, otpusta nije bilo.       Prema poslednjem izveštaju od pre dva dana, dva kovid pacijenta su bila na bolničkom lečenju od kovida.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Novom Pazaru preminuo covid pacijent iz Tutina

Izvor: SandzakPress.net, 05.Avg.2021

U Opštoj bolnici u Novom Pazaru juče je od posledica korona virusa preminio jedan pacijent iz Tutina, saopštio je danas Štab za vanredne situacije. Hospitalizovana su dva nova pacijenta, iz Sjenice i Tutina, pa su na bolničkom lečenju trenutno tri osobe. U Domu zdravlja urađena su 23 pregleda,...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.