Vranje: Rast broja hospitalizovanih od korone

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Avg.2021, 10:36

Vranje: Rast broja hospitalizovanih od korone

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju, na kovid 19 testirano je 237 uzoraka iz Pčinjskog okruga, od kojih je 11 pozitivno na korona virus. Troje novozaražnih je iz Vranja i Vladičinog Hana, objavljeno je danas na sajtu Grada Vranja.

Po dvoje novoobolelih je iz Bujanovca i Preševa i jedan iz Surdulice. U kovid ambulanti ATD juče je obavljeno 37 pregleda, od čega 31 prvi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << urađena su 22 antigenska testa, a dva su pozitivna na korona virus.

U kovid bolnici Zdravstvenog centra Vranje hospitalizovano je šest pacijenata, pozitivnih na kovid 19, tri sa upalom pluća.

Na kiseoniku je jedan oboleli. Na bolničko lečenje primljena su dva pacijenta, a otpusta nije bilo.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Pčinjskom okrugu 11 novoobolelih od koronavirusa

Izvor: OkRadio.rs, 05.Avg.2021

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije, na kovid 19 testirano je 237 uzoraka iz Pčinjskog okruga. Od ovog broja, 11 uzoraka pozitivno je na koronavirus: po 3 iz Vranja i Vladičinog Hana, po 2 iz Bujanovca i Preševa i jedan iz Surdulice.

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.