Vranje: Preminuo još jedan kovid pacijent, blizu 100 hospitalizovanih

Izvor: OkRadio.rs, 06.Feb.2022, 14:10

Vranje: Preminuo još jedan kovid pacijent, blizu 100 hospitalizovanih

U poslednja 24 časa, u Vranju je preminuo jedan kovid pacijent, saopšteno je iz Zdravstvenog centra (ZC). U kovid bolnicama ZC Vranje hospitalizovano je ukupno 95 pacijenata. Svi hospitalizovani su pozitivni na koronavirus i sa upalom pluća, dok su 53 na kiseoniku. Tokom proteklog dana na bolničko lečenje primljeno je 7 pacijenata, a otpuštena 4. U kovid ambulanti ATD tokom jučerašnjeg dana obavljena su 402 pregleda, od čega je 158 prvih. Takođe, urađena su 164 antigenska testa. Od toga 124 su pozitivna na koronavirus.

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Još jedna smrt kovid pacijenta, sve više hospitalizovanih

Izvor: OkRadio.rs, 07.Feb.2022, 11:19

Jedan pacijent sa potvrđenim kovid statusom je preminuo u poslednja 24 časa, saopšteno je iz Zdravstvenog centra (ZC) Vranje. U kovid bolnicama ZC Vranje hospitalizovano je 99 pacijenata.   Kako kažu iz ZC Vranje, svi su pozitivni na koronavirus i sa upalom pluća, dok je 48 na kiseoniku.    Tokom...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.