Vranje : Partnerski odnosi sa investitorima

Izvor: JUGpress.com, 05.Jul.2016, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vranje : Partnerski odnosi sa investitorima

VRANJE

Gradonačelnik Vranja  Slobodan Milenković  razgovarao je danas sa  predstavnicima „Geoxa“, Markom Basiliom i Gajtanom Paulilom. Razgovarali su o radu ove kompanije koja upošljava 1.080 radnika.

U  razgovoru je rečeno da će  u ovoj italijanskoj fabrici obuće, do kraja jula biti angažovano ukupno 1.300 ljudi. Bilo je reči i o uređenju Industrijske zone.

,,Grad Vranje pružaće još intenzivniju podršku investitorima, jer nam je >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << otvaranje radnih mesta prioritet. Ministarstvo privrede nam je pomoglo i vrlo brzo biće uređene atmosferska i fekalna kanalizacija. Aktivnosti ćemo, uz podršku Vlade, pojačati i kada je reč o izgradnji zaobilaznice. Slobodna zona mora zadovoljiti sve kriterijume, i osim zapošljavanja, ona mora donositi prihode gradu”, rekao je  Milenković.

Sa predstavnicima ,,Geoxa” bilo je reči i o dolasku kooperanata koji planiraju da otvore nova radna mesta. Sastanku je prisustvovao i Boban Stanković, šef Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Do kraja jula u Geoxu do 1300 radnika!

Izvor: juGmedia, 05.Jul.2016

VRANJE- Kompanija “Geoks” u Vranju, u kojoj trenutno radi 1.080 radnika, zaposliće do kraja ovog meseca još 220 Vranjanaca, pa će ih ukupno biti oko 1300, objavljeno je na sajtu grada Vranja. Ova informacija saopštena je okviru teksta o razgovoru gradonačelnika Vranja Slobodana Milenkovića...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.