Vranje: LDP traži smenu gradonačelnika

Izvor: Glas javnosti, Tanjug, 04.Avg.2010, 07:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vranje: LDP traži smenu gradonačelnika

VRANJE - Gradski odbor Liberalno-demokratske partije (LDP) u Vranju zatražio je od lokalne koalicije na vlasti smenu gradonačelnika Miroljuba Stojčića (SPS) zbog "katastrofalne ekonomske situacije u gradu".

Menadžer lokalnog LDP-a Igor Janjić pozvao je predsednika Skupštine grada Slobodana Stamenkovića da hitno sazove vanrednu sednicu Skupštine sa jednom jedinom tačkom dnevnog reda - zahtev za smenu gradonačelnika >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << Vranja Stojčića.

"Razlog je ozbiljan i jasan, Vranje je kao nikada u svojoj istoriji dospelo u katastrofalno loš ekonomski položaj, a gradonačelnik Stojčić, što je ironija, i dalje prima bezobrazno visoku platu koja je veća i od plate srpskog premijera", tvrdi menadžer vranjskog LDP-a.

Janjić je naveo da je ovaj zahtev usledio pošto je Republički zavod za statistiku saopštio da su Vranje i Pčinjski okrug, posle nekoliko godina privredne agonije, definitivno "dotakli dno siromaštva" i da su za takvo stanje krivi vranjski socijalisti i njihov čelnik Stojčić.

Zbog toga Gradski odbor LDP u Vranju poziva Demokratsku stranku i G17 plus da "definitivno uskrate podršku Stojčiću" i raspišu prevremene lokalne izbore.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.