Vranje: Hospitalizovano 109, kod 33 potvrđen virus

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Avg.2020, 10:44

Vranje: Hospitalizovano 109, kod 33 potvrđen virus

Prema podacima od jutros, u četiri kovid bolnice u Vranju hospitalizovano je 109 pacijenata, od kojih je kod 33 laboratorijski potvrđen virus korona.

Kako je naveo Štab za vanredne situacije u tom gradu, a objavljeno na sajtu Grada Vranja, među hospitalizovanima nema dece, a trenutan broj slobodnih mesta u bolnici je 106.

Na kućno lečenje otpušteno je 12 pacijenata, dok su dva pacijenta >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << prebačena u Klinički centar Niš.

Tokom jučerašnjeg dana, u vranjskoj kovid ambulanti obavljeno je 170 pregleda, od čega prvih pregleda 51, a kontrolnih 119.

Za laboratorijsku analizu uzorkovana je krv od 95 pacijenata i urađeno je 118 rendgen snimaka pluća. U ATD ambulanti urađeno je 67 brzih i 66 PCR testova.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.