Vranje: BESPLATAN VRTIĆ tokom vanrednog stanja

Izvor: OkRadio.rs, 24.Mar.2020, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vranje: BESPLATAN VRTIĆ tokom vanrednog stanja

Gradsko veće grada Vranja održalo je vanrednu sednicu tokom trajanja vanrednog stanja. Gradsko veće na vanrednoj sednici donelo je Odluku da se u periodu trajanja vanrednog stanja roditeljima koji koriste usluge Predškolske ustanove, neće obračunavati i naplaćivati naknada za boravak dece u vrtićima. 
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Bez plaćanja vrtića u Vranju tokom vanrednog stanja

Izvor: JužneVesti.com, 24.Mar.2020

Gradsko veće Grada Vranja usvojilo je Odluku da se za vreme trajanja vanrednog stanja roditeljima neće obračunavati i naplaćivati naknada za boravak dece u predškolskim ustanovama...Vranjanci su usvojili ovu odluku dva dana nakon što je i Grad Niš zauzeo ovaj stav...Podsetimo, prema poslednjim...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.